Sunday, 24 February 2013

AWESOME DINNER OF FOUNDATION IN LAW :)


hye,assalamualaikum..
saje je hari ni,saya nak cerita pasal dinner yg baru je berlangsung semalam.
best or tak ?
hmm, bagi saya, best lah jugak. performances, dresses and yg paling penting adalah makanan!
even makanan tak la grand sangat, tapi best sebab dapat tambah sampai 2 kali..hehee
kenyang perut saya :)

so, kita tengok gambar je lah ye

yg berbaju purple tu izmira and yg hijau tu, nas :) i am in the middle of them

now, introduced to u, my next bestfriend, bella :)

nissa, ain n again, cik izmira :) tiga dara pinggitan^^

my precious moment, a nice memory to remember :) thanks to those who support me through all the ways ^^

tema on that dinner was actually duke and duchess, but then saya ni tak de lah fashionista sgt..so,just pakai jubah yang ala2 dress tu..
actually, colour orange tu dah buat saya cuak untuk pergi dinner malam tu.. naseb baik ada roomate yg sangat berbakat untuk jadi fashion advisor, tolong belikan tudung kelabu untuk soften kan sikit that orange dress :) tq ereen^^

alhamdulillah, everything went well..terhutang budi kepada madam ilyana and the involved committees for organizing such a perfect event.

hope this upcoming final exam will be okay and do pray for my success..







thanks for reading..arigatou gozaimashta^^

8 comments:

UmmiKami said...

Salam manis secangkir madu :)

Sehabis-habis selera pegaga,
Nati badan termengah-mengah;
Manis-manis dara bertiga,
Ummi berkenan yang di tengah-tengah.. :D

Jom berpantun di teratak Ummi :D

aniez aziz said...



cantiknya ratu menjinjing raga
berbaju celoreng tersangkut di dahan
lebih satu gambar bertiga
mungkinkah yang oren jadi pilihan :)

ummi adakan segmen berpantun ke? kalau ada,sangat lah berbesar hati nak support dan join^^

UmmiKami said...

Salam secangkir madu buat Aniez yang comel :)

Letih menunggu sibuah mangga,
Duku sebesen mari dimakan;
Lebih satu gambar bertiga,
Sibaju oren Ummi maksudkan. =D

Jom berpantun di blog mama Ummi kalau sudi,
Boleh kita berhibur hati... :D

aniez aziz said...

yeayy,terhibur pulak dengan pantun ummi yang last :) hehee

insyaAllah ada masa lebih,saya berpantun dekat blog ummi pulak ye ^^

UmmiKami said...

Hehe..jangan lupa tau...mama Ummi tunggu :D

aniez aziz said...

insyaAllah ummi..sy da bw blog ummi and blog tu memang awesome :) suka3^^

UmmiKami said...

Tenkiu Aniez... :D

aniez aziz said...

sama- sama :)