Friday, 9 November 2012

RESULT OHHH RESULT

assalamualaikum

hari ni,students uitm dip n asasi da dpt result..hoyyeahhh
result saye???
ngeeeee~

dr mlm tadi,punye lah tak sabar nak tengok result..
dok berkepit ngan lappy ni 24 jam..sampai ayah pun duk jeling,pk bile anak dye ni nak study untuk MUET

n pagi td,kwn saye text bg tau result dye
hoyyeaahhhh,result da kuar laaa..weee,sukenye sayee^^

pernah tngok upin ipin bersuka ria???mcm ni lah excited nye saye nak bkk student portal




saye excited bukannye sebab ape..
first,sy da bersedia dr dulu lg tuk result yg tak cantek
2nd,esok nak muet..so,kalau result cantik,terjawablah muet tu dlm keaadaan yg gumbiraaa..
lau buruk,sy akn bersemangat tuk jadi yg terbaik

soooo,jeng jeng jeng....
RESULT saye



heheee
cukuplah tuk tersenyum mcm smiley icon ni :)
lepas lah jugak dr tahap yg sepatutnya
tak cemerlang dan jugak tak teruk sgt
alhamdulillah
tq awk2 yg bnyk tolong saye :)

so,still have muet to go..kalau 4 flat sekalipun,tp muet band 3,tak jadi lawyer la sayeee :(
doakan saye ye semua^^

thanks for reading..arigatou gozaimashta^^

1 comment:

nurul ain said...

bw..
http://nurulnamasaya.blogspot.com/